MENU nr.1
100 ZŁ/OS
Rosół z makaronem
DANIE GŁÓWNE 2 kawałki mięsa na osobę ( 3 rodzaje do wyboru )
Rolada wieprzowa w sosie własnym
Devolay drobiowy
Soczysta pierś z kurczaka z brzoskwinią i mozzarella
Karczek po cygańsku
Żeberko
Polędwiczka z kurczaka w chrupiącej panierce ala nuggetsy
Udko z kurczaka
Tradycyjny schabowy z serem i pieczarkami
Ziemniaki opiekane z dodatkiem ziół
Kluski śląskie (5 szt)
Modra kapusta
Zestaw 3 surówek
MENU nr.2
150 ZŁ/OS
Rosół z makaronem
DANIE GŁÓWNE 2 kawałki mięsa na osobę ( 3 rodzaje do wyboru )
Rolada wieprzowa w sosie własnym
Devolay drobiowy
Soczysta pierś z kurczaka z brzoskwinią i mozzarella
Karczek po cygańsku
Żeberko
Polędwiczka z kurczaka w chrupiącej panierce ala nuggetsy
Udko z kurczaka
Tradycyjny schabowy z serem i pieczarkami
Ziemniaki opiekane z dodatkiem ziół
Kluski śląskie (5 szt)
Modra kapusta
Zestaw 3 surówek
CIEPŁA KOLACJA/do wyboru
Bogracz wieprzowy
Bigos staropolski
ZIMNA PŁYTA
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Sałatka Rucola z grillowanym kurczakiem i dipem
Patera wędlin
Deska serów
Masło i pieczywo mieszane
* DESER/do wyboru – dodatkowa dopłata 10 zł/osoba
Sernik (1 kawałek)
Szarlotka (1 kawałek)
MENU nr.3
225 ZŁ/OS
Rosół z makaronem
Krem z grzybów leśnych z grzankami
PRZYSTAWKA /do wyboru
Wytrawna Babeczka
Carpaccio z buraka
Tortilla z łososiem wędzonym na bazie serka Philadelphia
DANIE GŁÓWNE 2,5 kawałki mięsa na osobę ( 3 rodzaje do wyboru )
Medaliony z polędwiczki wp w sosie grzybowym
Soczysta pierś z kurczaka z brzoskwinią i mozzarella
Rolada wołowa w sosie własnym
Devolay drobiowy
Polędwiczka z kurczaka w chrupiącej panierce ala nuggetsy
Udko z kurczaka
Kacze udo z jabłkami podawane w asyście buraka z imbirem
Bitki wieprzowe w sosie chrzanowym
Tradycyjny schabowy z serem i pieczarkami
Ziemniaki opiekane z dodatkiem suszonych ziół
Kluski śląskie (5 szt)
Mufiny ziemniaczane
Modra kapusta
Zestaw 3 surówek
CIEPŁA KOLACJA/do wyboru
Bogracz wieprzowy
Strogonoff wołowy
Bigos staropolski
ZIMNA PŁYTA
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Sałatka Rucola z grillowanym kurczakiem i dipem
Patera wędlin
Deska serów
Tymbaliki drobiowe
Bulion wołowy
Masło i pieczywo mieszane
Śledzie 2 dwóch smakach: Śledź bałtycki z jabłkiem, cebulką i słodką śmietanką i Śledzie w oliwie z cebulką i przyprawami
** DESER/do wyboru – dodatkowa dopłata 10 zł/osoba
Sernik (1 kawałek)
Szarlotka (1 kawałek)
Tort bezowy – minimum 14 kawałków